Lær enkel Kinesisk før reise du til Kina!


Hei hei alle sammen !
Jeg heter Felicia og kommer jeg fra Malaysia. Hvor gammel er du?
En kvinnes alder er altid en hemmelighet !
Jeg er en sminkør og jeg kan snakke 5 språk. 
Som er englesk, kinesisk mandarin, (kantonesisk og taiwanisisk dialekt), malaysisk,japansk og litt norsk.
Hvordan lærte du så mange  språk?
Familien min snakker englesk men englesken vår har en Malaysisk akksent.
Foreldrene mine sendte meg til en kinesisk skole når jeg var fem år gammel.
Så. jeg kan skrive, lese of snakke bra kinesisk. Kantonesisk er et vanlig språk i Kuala Lumpur mellom kinesisk Malaysiere. Vi ser alltid på kantonesisk flimet fra Hong Kong og lærer fra TV og mennensker i Kuala Lumpur. På skolen, må alle lærer Malaysisk fordi dette er nasjonalt språket vårt Taiwanisisk ?
Når vi snakker  med besteforeldrene våre, må vi bruke Taiwanisisk.Så, nå, håper jeg at  jeg kan lære mer Norsk fordi jeg liker Norge veldig mye. Norge er en himmel på jord, Det har masse fint utsik, fjord,fjell og nature. Det beste stedet å leve i verden.

Sånn !
Tusen takk og Ha det bra !
Hvis du vil at jeg skal lage flere slikke videorer, må du komenterer under.

feliciazoe

HI, Im Felicia, a Youtuber, Special-Effect Makeup Artist , Linguist whom loves Batik painting. My blog started as a personal blog but then I gradually find that I enjoy writing reviews on products and sharing my experiences and travel stories with other readers. Feel free to drop me a message, and you can always email me at feliciazoe@live.com..

You might also like

  • Back to square one - Hi guys, I know it has been awhile since I last blogged and recently I haven't been much active on social media as before. A lot have changed during these p...
    2 weeks ago